Mies tekee hiontaa

Avoimet työpaikat

Componenta työpaikkana

Hae meille töihin

Componenta on kansainvälinen teknologiayhtiö, joka on Suomen johtava konepajateollisuuden sopimusvalmistaja. Vastuullisuus ja asiakkaiden tarpeet ovat yhtiön laajan teknologiaportfolion ytimessä. Componenta valmistaa korkealaatuisia komponentteja asiakkailleen, jotka ovat globaaleja kone- ja laitevalmistajia. Yhtiön osake listataan Nasdaq Helsingissä. www.componenta.com

Haemme määräaikaiseen työsuhteeseen Componenta Manufacturing Oy:lle Levypalvelu-yksikköön Leppävedelle

CNC-koneistajaa

Työtehtävän kuvaus

Odotamme hakijalta koneistajan koulutusta sekä käytännön työkokemusta koneistuskeskuksilta. Työssäsi käytät Fanuc-ohjauksella varusteltuja CNC-koneita ja WinCam-ohjelmointitaidosta on työn sujuvuuden kannalta sinulle etua.

Tärkeintä työssä on laadun merkityksen sekä työturvallisuusasioiden huomioonottaminen jokapäiväisessä työnteossa. Myös positiivinen ja oppimishaluinen asenne ovat tärkeitä ominaisuuksia.

Toivomme hakijalta

  • kokemusta Fanuc tai muulla ohjauksella varustetuista koneista
  • WinCam tai muita ohjelmointitaitoja
  • kykyä toimia omatoimisesti ja itsenäisesti opeteltuasi tehtäväkenttäsi
  • vankkaa perusammattitaitoa, luotettavuutta ja motivoitunutta asennetta
  • valmiutta vuorotyöhön

Tarjoamme

  • innostavan ja motivoivan työporukan
  • mahdollisuuden oppia ja kehittää itseäsi työntekijänä
  • hyvät työskentelyolosuhteet

Työsuhde on määräaikainen ja kestää vuoden 2024 loppuun.

Hae tehtävää lähettämällä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen 5.7.2024 mennessä osoitteeseen rekrytointi@componenta.com otsikolla ”CNC-koneistaja”. Kannattaa jättää hakemus pian, sillä tämä tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa valmistuspäällikkö Sami Huttunen puh. 050 310 1154 tai sami.huttunen@componenta.com. Tutustu Componentaan tarkemmin osoitteessa www.componenta.com.

Avoin hakemus

Kiinnostaako työ Componentalla? Jos listalla ei ole avoimia toimenkuvia, niin lähetä meille avoin hakemus, jossa kerrot työkokemuksestasi ja minkälaisesta tehtävästä olet kiinnostunut osoitteeseen rekrytointi@componenta.com.

Jos etsit kesätöitä tai työharjoittelupaikkaa, niin lähetä meille hakemus osoitteeseen rekrytointi@componenta.com. Kerro hakemuksessa koulutuksestasi, mahdollisesta työkokemuksesta ja millä paikkakunnalla (Karkkila, Pori, Jyväskylä, Leppävesi, Härmä, Kurikka tai Sastamala) työskentely sinua kiinnostaa.

Tietosuojalainsäädäntö edellyttää hakemuksen lähettäjältä aktiivista suostumusta henkilötietojen käsittelyyn. Muistathan mainita suostumuksestasi henkilötietojesi käsittelyyn hakemusta lähettäessäsi. Tutustu työnhakijoiden tietosuojaselosteeseen.